Tuesday, February 19, 2013

chocolate tart

Baru je makan tart kali nie makan lagi sebab lebihan kulit tart yang di sejuk beku masih ada. Sayang jika di simpan nanti rosak pulak. 
Hari ini kita buat bentuk love pulak....kita ikut resepi Bake with Anna Olson...resepi yang sangat mudah tapi sedap . Tapi Anna Olson guna chocolate crumb biscuit ...saya guna pastry . Selebihnya sama.



Bila dah makan memang sedap tapi rasa lain kali nak cuba versi biskut seperti yang asal iaitu ganache tart.
Resepi asal boleh lihat di Sini ,



3 comments:

umiyumi said...

Salam Kak,
sedapnya nampak.. umi pun suka tengok cooking show Anna Olson terutama sugar.. geram tengok hasil baking yg dia buat dan juga baking tools yg cantik2 :)

Asyifa Mustaffa said...

Sedapnya.....!

Noor Yusoff said...

umiyumi>>> bestkan slot bake with anna olson tak jemu sampai siap rakam sebab boleh ulang dan di samping masak dia nyatakan petua petua.

Asyifa >> Selamat berkenalan. Terima kasih.