Sunday, April 21, 2013

karipap sardin

Asalamualaikum di pagi ahad . Hari  berkerja di kedah.  dan hari ini medapat undangan ke majlis hari lahir anak kawan sekolah. Insyallah jika ada kelapangan dapat lah kami pergi. 
Kelmarin terasa letih sangat nak masuk letak cerita sebab seharian menghabiskan masa di luar bersama aktiviti mingguan nanti kita share. 
Karipap ini di buat sepetang yang lalu untuk minum petang/ Rasa teringin sungguh nak makan karipap maka saya merajinkan diri buat adunan pastry rapuh berintikan sardin saja. 


2 comments:

Gee® said...

Dah lama tak makan karipap... sedapnya layan karipap petang2 kan Noor...

Lesung Batu said...

sedapnya karipap buh sadin...sy tak pandai buat karipap sbb selalu fail part kelim2 tu..hehe