Thursday, February 23, 2012

Onion noddle with mushroom


Argg pagi pagi nie bila edit gambar dan bila posting barulah nampak error typo kat atas tu. Biarkanlah saja sebab malas nak tukar tukar dah.. Janji ada gambar cukup.
Sarapan saya yang simple sebelum memulakan hari . Jarang saya dapat makan jenis mee begini di pagi hari sebab tak sempat nak buat..tapi yang inilah paling kita suka. Awal  pagi dapat hirup sup panas panas walaupun sup tu simple saja terasa lega. Apapun mee maggie pun boleh tahan juga jika kita tambah itu ini kan janji kenyang.
Noddle hari ini adalah mee telur di masak bersama hirisan sausaged berkeju ,sedikit hirisan ayam left-over semalam . Yummy....


3 comments:

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Wow, that's a tempting bowl of noodles!!! Slurrrppp!!! :)

Thanks for visiting my space. About your query on my lens. I used Tamron macro 90mm on a Canon 60D dear.

I'm not a good photographer at all...still learning...malas sometimes..hehe!

Wattie said...

Salam ziarah Noor,
Sekali sekala makan mee maggie mmg sedap kan.....

Chik Mimi said...

Noor cheq pun suka hirup kuah sup panaih iskkk kalau letak sambai kicap tu lagiiiii la berpeluh