Tuesday, January 22, 2013

Yonyon birthday

Birthday yonyon yang santai di luar rumah saja. Majlis yang kecil saja sejak berpindah kesini. Selalunya bila celebrate hanya kami bertiga saja.Tapi kelainan nya tahun ini sebab abah datang berkunjung ke rumah maka kebetulan sepupunya juga tarikh lahir hampir dua tiga hari sebelum yonyon jadi langsung kan sama pada hari tersebut . 
Hidangan yang sepat di sediakan ala kadar dan paling best bila dapat mengrill ayam di laman rumah. Memang meriah walaupun sederhana. Yang penting YonYon kelihatan tersenyum saja walaupun A satu saja. Haha....dia tau la tu....makna "A"

Hanya beberapa snap saja gambar makanan yang dapat di rakam sebab sibuk sangat ....samosa kentang berdaging dengan roti tuna habis awal awal lagi. 





5 comments:

Nooriah Abdullah said...

sedapnya kek tu macam2 ada kan boleh akak try jugak nanti, happy busday utk yon yon yg ke berapa tu Noor

Noor Yusoff said...

>>Noorish...besday yg ke 16 tahun..

Mamasya said...

Happy bday Yon Yon.
aaa baru teringat ni majlis yg sis bgtau hari tu.ada choc kek, karot kek juga, ayam grill...sedappnya..

Noor Yusoff said...

Mamasya>>>betul tu ...hehe

FnF Simple Life said...

hepi befday YonYon... best nye semua foods...