Wednesday, December 7, 2011

cuti awal Dec

Antara gambar gambar yang telah di rakam. Gambar sebenarnya banyak sangat tapi saya sisipkan di sini hanya gambar permandangan serta keindahan bunga saja. Saya sebenarnya malu nak bergambar pada usia begini sebab time single mingle dulu dah puas berposing sakan. Sampaikan emak saya selalu berleter panjang maklumlah duit habis mencuci gambar . Tapi sekarang nie dah lain jika kita mempunyai hobi jurufoto gambar tak rugi sbb terus masuk pc...dulu kena cuci baru bleh lihat hasilnya...kan.  Jika dulu dalam sebulan sekurangnya 3 roll dah dekat rm100 ringgit habis untuk cuci untuk filem lagi sebab itu selalu kena leter. Tapi untung juga sekurang kurangnya melalui gambar kita akan nampak perubahan pada diri kita di peringkat usia.

Diwaktu malan berhampiran selat tebrau.


Terdapat banyak gambar bunga bunga di C.Highland tapi saya hanya letak gambar buah strawberi saja . Nak letak banyak gambar dah macam blog foto pulak . Dari Johor sempailah destinasi akhir C.Highland saja. Semua tempat kami singgah dalam perjalanan cuma kali ini kami tidak pergi ke pantai timur takut banjir.

2 comments:

Mamasya said...

Aslmkum k.Noor

Cantik gambar waktu mlm yg diambil...
teringat dulu2 kan nak tengok gambar yg diambil kena tunggu cuci dulu paling cepat 3 hari...lepas tu dah dpt 1 jam. skrg ni...semua dah senang simpat di PC...

CitarasaKu said...

wasalam Mamasya,
Nostalgia sungguh waktu tu bila dah ambik gambar mula dok berangan cantik ke gambar yang di ambil ...alih alih bila dah cuci...blur semacam je. Rugi duit hahaha..tu lah waktu dulu.